Hør hvad vores glade kunder siger

“Det jeg var mest imponeret over var hastigheden” udtaler kunden fra Billund sig, når man spørger ind til monteringen af vedkommendes nye produkter fra Jydsk Vindueskompagni.

Vorbasse Tømrer & Snedker firma stillede op med 3 mand, hvilket betød, at det ifølge kunden gik lynhurtigt og kun tog 2 til 3 dage at montere 11 vinduer og 1 facadedør med sideparti.

Både vinduerne og døren er hvide træ/alu-produkter, som kunden valgte primært på grund af den nemme vedligeholdelse.

Derudover syntes han ikke, at prisen var så voldsom og han var mere interesseret i at få de rigtige produkter, så det hele vil kunne holde længe.

De gamle vinduer skulle udskiftes, da det var meget tiltrængt og de ikke længere var så praktiske. Der var problemer med at åbne dem, men de havde da også tjent deres pligt, da de havde siddet i parcelhuset siden det blev bygget i 1964. Med deres 50 år på bagen trængte de altså også til at blive udskiftet.

Da Vorbasse Tømrer & Snedker kom og udskiftede produkterne gik det som sagt lynhurtigt, og det eneste problem de løb ind i, var at overlæggeren, som de nye vinduer skulle monteres under, var rustet, og derfor blev kunden nødt til at få en murer til at ordne det, inden tømrerne kunne fuge de sidste par vinduer.

Det betød af kunden blev nødt til at vente med at få de sidste vinduer helt færdigt, og det var selvfølgelig ikke noget der gjorde noget, som han selv udtrykker det, men man er jo først helt færdig, når alt er gjort.

Hvad kunden dog satte stor pris på var, at tømrerne var vældig gode til at rydde op efter sig selv. Derudover beskrev han dem som meget flinke og understregede endnu engang, at de var meget hurtige og udførte et kompetent stykke arbejde.

Marie Louise bor i et murstenshus, som faktisk har været en skole engang. Derfor er huset også meget stort og én af facadedørene ud mod værkstedet, syntes hun, var for smal.

Med et stort hus behøver man jo ikke at overveje, hvorvidt der er plads til en bredere dør, hvis den man allerede har er for smal. Og dog, fordi hullet, hvori den gamle dør havde siddet, var naturligvis ikke stort nok til den nye dobbelt facadedør, som Marie Louise havde bestilt fra Jydsk Vindueskompagni. Derfor skulle hun have hjælp fra en murer til at komme og udbygge rammen, så den nye dør kunne være deri. Det betød selvfølgelig også, at der var noget tid med et hul i væggen, som Marie Louise ikke kunne undgå, men hun udtrykte det dog ikke som et problem, selvom udskiftningen foregik i vinterperioden.

På trods af selve forarbejdet med at tilpasse rammen til den nye dør, så syntes Marie Louise, at monteringen gik forholdsvis hurtig. Den dobbelte facade dør blev fint sat og og fungerer som den skal, og Marie Louise og påhæng er stadig glad for deres køb.

Når hun taler om tømreren siger hun, at han var en flink mand og hun lavede en aftale med ham, hvor han kom ud til hende en aften og målte op og lavede en anbefaling til hende i forhold til rammens nye mål, og den anbefaling stemte godt overens med, hvordan resultatet blev i sidste ende.

Alt i alt er Marie Louise altså glad for resultatet med sin nye dobbelt facadedør og har nu en bredere dør ud mod sit værksted, som hun ønskede sig.

Miriam og hendes familie fik i oktober måned 2015 udskiftet vinduerne i deres hus.

Familien oplevede, at de gamle vinduer blev mere og mere slidte, og at de simpelthen var blevet rådne. De havde udtjent deres tid, og det var klart for familien at de måtte udskiftes.

De valgte nye vinduer i plast fra Jydsk Vindueskompagni. Valget faldt på plast for at få så vedligeholdelsesfri vinduer som muligt, og samtidig har plastvinduer i dag en smal og flot profil, som passer til dansk stil og udtryk. Nu slipper familien således for det malerarbejde, som de gamle trævinduer krævede, og får samtidig super flotte og elegante vinduer.

I første omgang skulle familien lige overveje købet af de nye vinduer, da det var et større køb og samtidig et køb, de gerne ville være glade for i mange år frem. Men de fandt frem til, at denne investering ville være det hele værd og give dem en ny glæde i deres hverdag.

Monteringen stod Vorbasse Tømrer og Snedker for, og det hele gik så fint og hurtigt og passede ovenikøbet lige med Miriams ferie. Miriam beskriver montøren som virkelig flink og venlig, og han hjalp endda med andre spørgsmål, som familien havde til deres hus. Som Miriam fortæller det: “De var så søde og rare – 10 stjerner herfra”.

Alt i alt er Miriam og resten af familien rigtig glade for resultatet. De nye vinduer er virkelig dejlige, fordi de ifølge Miriam “bare virker, er tætte og ser så flotte ud”.